15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Arată ca la 30 de ani, dar este un pensionar în toată regula. FOTO cu bărbatul a cărei vârstă nu o s-o ghicești niciodată

varsta reala a barbatului care arata ca la 30 de ani
0 Comments

Chiar dacă arată ca la 30 de ani, acest bărbat a uimit milioane de oameni cu vârsta sa reală. Mr Hu a devenit faimos în 2016, când a câștigat un conscurs de modă pentru….pensionari.

Mr Hu, care se autointitulează domnul Johnson, arată ca la 30 de ani, chiar dacă are încă o dată ca pe atât și încă ceva ani. Pensionarul, din Shanghai, s-a născut în 1950, astfel că are venerabila vârstă de 67 de ani, notează DailyMail.

Nici nu este de mirare, așadar, că a câștigat o competiție dedicată pensionarilor, primind titlul de „cel mai la modă bunic din Shanghai”.

Bărbatul care arată ca la 30 de ani a declarat că are o fată de 37 de ani, însă nu este (încă) bunic.

Domnul Johnson a spus că are o mulțime de hobby-uri ce îl ajută să rămână tânăr; printre ele dansul, yoga sau cântatul. În plus, are o pasiune și pentru belly dancing și chiar are spectacole în orașul de proveniență.

Asiaticul mai afirmă că fiecare are 3 vârste: una biologică, una psihică și încă una fizică. Omul de 67 de ani afirmă că vârsta lui psihică este de 20 de ani, iar cea fizică de 43.

În afară de trupul ce sfidează orice lege a fizicii, bărbatul are și o poveste unică.

Născut ca unul dintre cei 7 copii ai unui soldat, tatăl său a decedat când el era mic, iar mama lui i-a crescut pe toți singură. Bărbatul care arată ca la 30 de ani iubea să cânte și să danseze în adolescență.

„Multe companii voiau să cânt pentru ele, să dansez sau să joc în trupe de teatru. Dar pentru că eram un membru al Partidului Comunist nu puteam să-mi părăsesc locul de muncă de la fabrică”, spune bărbatul.

La vremea respectivă, cetățenii chinezi, în speciali cei care făceau parte din Partidul Comunist, nu aveau voie să presteze muncă freelance sau să lucreze pentru ei. Drept urmare, domnul Johnson a ratat ocazia de a face ceva ce îl pasiona cu adevărat.

La 40 de ani, chinezul a învățat de unul singur engleza și s-a reprofilat, devenind economist. După aceea, a lucrat în străinătate pentru companii specializate în comerț extern.

Bărbatul care arată ca la 30 de ani a vorbit și despre importanța unei gândiri pozitive.

„Tinerețea este și un mod de gândire. Atâta timp cât ne expunem la lucururi noi și frumoase, nu avem cum să îmbătrânim. De aceea îmi spun în fiecare zi când mă trezesc că încă mai am multe de făcut”, a concluzionat bărbatul.

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.