15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Bunicul ăsta e de toată jena. În loc să-și vadă de pensie, merge de șase ori pe săptămână la sală

bunicul
0 Comments

Bill Hendricks nu este bunicul cu care am îndrăzni să ieșim din casă pentru că este posibil să agațe toate domnișoarele cu mușchii lui.

Bunicul de 67 de ani preferă să meargă la sală de șase ori pe săptămână în loc să stea la televizor. Nu e de mirare, așadar, că a ajuns extrem de popular pe internet.

Bill Hendricks, din Dallas, Texax, are mii de fani online datorită fizicului de invidiat și videoclipurilor în care arată cum se menține în formă.

Fost pușcaș marin, bărbatul postează imagini din timpul antrenamentelor. Desigur că multe sunt fără tricou pe el, astfel că nu e de mirare că primește multe like-uri.

Bill crede că a fost înzestrat cu gene bune, motiv pentru care merge de șase ori pe săptămână la sală. O singură zi stă departe de aparatele de fitness.

„Un clip cu mine a fost repostat pe un grup de persoane cu vârsta 40 + ce merg la sală și dintr-o dată m-am trezit cu mii de urmăritori pe internet, interesați de cum reușesc să arăt așa”, a declarat bărbatul conform Daily Mail.

„Am zis că ar fi o oportunitate ideală să vorbesc cu oamenii despre menținerea unei condiții fizice optime. Poate chiar să le spun cum fac eu asta”, a adăugat bărbatul de 67 de ani.

Astfel, Bill a mărturisit că este foarte strict când vine vorba de programul lui zilnic. Are grijă să consume mereu aceleași alimente: ovăz, omletă, pui, salată și, desigur, nu consumă alcool.

„Iau de două ori micul dejun, apoi o salată cu pui și după merg la sală timp de două, uneori trei ore”, a mai spus pensionarul.

Și pentru ca invidia să fie și mai mare, află că Bill va împlini 68 de ani în aprilie. După cum declară (iar noi îl credem), în continuare oamenii îl complimentează atunci când îl văd pe stradă.

Vrei să vezi și un video cu bătrânelul musculos?

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.