15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Ce este un digisexual și cum îl recunoști

tipuri de sexualitate digisexual
0 Comments

Pansexual, asexual și acum… digisexual. Vremuri noi, tipuri noi de sexualitate. Ce este un digisexual și cum recunoști?

După ce am citit un articol despre un bărbat care s-a căsătorit cu o hologramă, am vrut să văd ce este un digisexual.

Conform Urban Dictionary, un digisexual este un individ ce apelează la jucării/gadgeturi de ultimă generație pentru a compensa o reprimare sexuală rezultată din lipsa interacțiunii umane.

În caz că nu ai înțeles, un digisexual este o persoană ce găsește afecțiune în jucării atunci când nu o poate găsi printre oameni.

Odată cu noile tehnologii apar astfel și noi tipuri sau tipare de sexualitate. Digisexualii ar putea astfel să devină tot mai populari în societatea modernă, potrivit experților.

„Putem spune că era sexului virtual a sosit”, spune Neil McArthur, director al Centrului de Etici Profesionale Aplicate din cadrul Universității din Manitoba. Acesta este de altfel și autor al unui studiu despre digisexualitate.

„Pe măsură ce tehnologia avansează, adaptarea omului va crește și ea, astfel că oamenii se vor identifica drept digisexuali”, mai spune McArthur.

„Mulți oameni vor prefera astfel de interacțiuni în detrimentul celor umane”, a mai declarat autorul studiului pentru The Telegraph.

De exemplu, compania Abyss Creations a lansat “Android Love Doll” ce poate fi folosită în 50 de poziții (sexuale) diferite. În plus, vine la pachet cu o aplicație ce învață preferințele utilizatorului.Totodată, cumpărătorul poate alege produsul, culoarea părului sau diverse părți ale trupului.

Sexboții (roboți folosiți pentru sex) apar tot mai des și pe micile sau marile ecrane. Cele mai cunoscute apariții au fost în Westworld, Humans sau Ex Machina. Astfel, nu este de mirare că fenomenul digisexualității este tot mai popular.

Aroganța supremă: Un miliardar a plătit 10.000$ să fie ucis, iar creierul stocat

De aici și până la căsătoria cu roboți mai este un singur pas. De fapt, pasul a fost făcut. În aprilie, un inginer din China, specializat în inteligență artificială, s-a căsătorit cu un robot. Bărbatul de 31 de ani și-a unit astfel destinul cu aleasa inimii sale, pe care și-a construit-o singur.

Părerile specialiștilor sunt împărțite în ceea ce îi privește pe digisexuali. Unii consideră că digisexualitatea ar putea afecta relațiile, ducând la divorț, rușine sau vină, pe lângă datorii.

Cu toate acestea, alții cred că impactul digisexualității va fi unul pozitiv. Astfel, oamenii vor avea ocazia să experimenteze mai multă plăcere sexuală, mai ales cei care au probleme în a găsi un partener uman.

Cherofobia sau frica de fericire chiar există, iar astea sunt semnele că și tu suferi de ea, fie că vrei să crezi sau nu

Poți sta liniștit, lenea este semn de inteligență

Previous
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.