15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Cea mai bună mamă din lume: O femeie a călătorit 2.500 km să-i facă o supă fiicei sale după ce a aflat că o durea capul

cea mai buna mama din lume
0 Comments

Cu toții ne lăudăm că avem cea mai bună mamă din lume, dar o femeie a demonstrat că merită acest titlu după ce a zburat 2.500 km. Femeia a făcut asta după ce fiica sa i-a spus că o doare capul.

Cum este să ai cea mai bună mamă din lume? Aflăm citind următoarea întâmpare, care este cât se poate de reală.

Nu este nimic mai bun decât să ai mama lângă tine atunci când ești bolnav, însă să fim serioși; nu prea sunt mame care ar fi dispuse să zboare 2.500 km pentru a le face copiilor o supă.

Grace Li, o profesoară de biologie de 22 de ani, ce locuiește în New York, a scris pe Twitter că mama sa, Shixia Huang, a luat o decizie incredibilă. Femeia a decis să zboare din Texas să o vadă pentru că nu se simțea bine.

Tânăra a postat și o poză, la care a scris „Eu către mama aseară, la telefon: Sunt bolnavă. Ea: Ok, pot să iau următorul zbor. Eu: Glumești?”

Din câte se poate vedea în poză, cea mai bună mamă din lume nu a glumit deloc… După cum era de așteptat, oamenii care au văzut fotografia au rămas impresionați.

Zborul din Texas către New York durează în jur de 3 ore, iar primul lucru pe care l-a făcut cea mai bună mamă din lume când a aterizat a fost să verifice dacă fiica sa mai are dureri de cap.

În plus, Grace a mai declarat că mama sa i-a făcut supă încă de la prima oră, plus mâncare pentru următoarele 3 zile.

Shixia, catalogată de mulți drept cea mai bună mamă din lume, le-a spus celor de la BuzzFeed ceva ce am vrea să auzim cu toții. „Indiferent de cât de mare este fiica mea, voi merge în toată  lumea pentru ea. Când nu voi mai putea face asta fizic, o voi face cu siguranță în suflet.”

Nu-i așa că merită femeia să fie declarată cea mai bună mamă din lume?

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.