15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Cineva spune că românii sunt cei mai apropiați genetic de îngeri și îngerii au murit de râs

romanii cei mai apropiati genetic de ingeri
0 Comments

„Testele de la Vatican confirmă: Românii sunt cei mai apropiați genetic de îngeri” – nu ai cum să treci peste așa ceva fără să citești.

Ca o minune, mi-a ieșit în cale un articol, cu tot cu poze, prin care se arată că românii sunt cei mai apropiați genetic de îngeri.

Mi-am și imaginat cum îngerii s-au tăvălit pe jos de râs, rupându-și câteva pene…

Unora nu le este de ajuns să spună că România este grădina Maicii Domnului. Mai nou, îngerii sunt strămoșii noștri și nu dacii și romanii.

Conform socialistul.ro, Vaticanul a făcut mai multe teste în laboratoarele de sub Baziliza Sf. Petru și a descoperit ceva uimitor.

Astfel, se confirmă, fără îndoială, că românii sunt urmașii direcți ai îngerilor. Mai mult, avem structura genetică cea mai apropiată de aceștia.

Cum a fost posibilă descoperirea?

În caz că nu știați, vaticanul are în posesie două schelete de îngeri (cu tot cu aripi), unul descoperit în solul înghețat al Siberiei.

Să nu credeți că le-a fost ușor; 4 ani au analizat „cercetătorii” de la Vatican scheletul îngerului. Așa au descoperit că îngerul a trăit printre oameni, acum 14.000 de ani. Și ce să vezi?

Au aflat că a murit în urma unei leziuni craniene, „suferită probabil de înger în urma ciocnirii accidentale de o stâncă în timp ce zbura”. Dacă ar fi trăit și azi, îngerul ar fi murit de râs…

Celălat înger, conform site-ului incredibil de credibil, ar fi fost găsit pe Everest acum 12 ani.

După analiza celor două schelete divine, concluzia a fost cât se poate de sigură; tot noi, românii, suntem cei mai apropiați genetic de îngeri.

„Comparând această structură cu cea a diferitelor popoare ce trăiesc în zilele noastre, savanții Vaticanului au observat plini de uimire că structura genetică a îngerilor este aproape similară cu cea a populației din zona interiorului arcului Carpatic, concluzia fiind că, fără urmă de indoială, oamenii care au trăit acum multe mii de ani pe teritoriul actual al României sunt urmașii direcți ai îngerilor”, se arată pe site-ul amintit anterior.

Astfel, chiar dacă nu suntem noi poporul ales, putem trăi consolați de faptul că suntem urmași ai îngerilor, care umblau cândva la pas cu strămoșii noștri, prin grădina Maicii Domnului.

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.