15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Îngrijitoare la grădiniță, 21 de ani de închisoare. Droga copiii ca să meargă liniștită la solar și la fitness

Îngrijitoare la grădiniță, 21 de ani de închisoare
0 Comments

Credeai că le-ai văzut pe toate? Ei bine, află că proprietara unci creșe va petrece 21 de ani în închisoare. Asta ce s-a aflat că droga copiii ca să meargă liniștită la solar și la sala de fitness.

January Neatherlin, 32 de ani, va sta ceva vreme după gratii. Femeia a fost condamnată la 21 de ani de închisoare pentru că folosea melatonină pentru a droga copiii din creșa Little Giggles Daycare, pe care o și deținea.

Mai mulți părinți au depus plângere împotriva femeii; unul dintre ei a declarat că fetița lor a suferit leziuni ale creierului din cauza substanțelor administrate de cea care trebuia să aibă grijă de copii, scriu cei de la DailyMail.

Alți părinți au declarat că micuții lor au acum probleme cu somnul. „Femeia administra în mod constant somnifere micuților. Pleca apoi cu mașina pentru a-și vedea liniștită de treburi”, adaugă publicația citată mai sus.

„Nu există loc în societatea noastră pentru un asemenea monstru, January nu are deloc respect față de o viață de om”, a mai spus un părinte.

Femeia și-a cerut scuze în fața instanței, rugând să fie iertată.

„Toată lumea greșește, dar nu toată lumea își asumă greșelile făcute”. Asta a declarat cea care droga copiii pentru a-și vedea liniștită de viață.

Proprietara creșei a fost arestată în martie 2017 după ce poliția, alertată de o persoană necunoscută, a descoperit șapte copii lăsați singuri în centrul de supraveghere pentru micuți.

Procurorii ceruse inițial ca femeia să fie condamnată la 35 de ani de închisoare. Sentința finală a fost redusă însă la 21 de ani în spatele gratiilor. Credeți că e o pedeapsă corectă?

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.