15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Un angajat de la o fabrică Coca-Cola a făcut pipi într-o cutie de suc și viața a mers brusc mai departe

coca cola
0 Comments

Un angajat al unei fabrici Coca-Cola  a fost înlăturat din incinta unității după ce a urinat într-o cutie de suc.

Mai mulți colegi l-au susprins pe bărbatul de 40 de ani în timp ce desfășura actul curajos. Acesta lucra la o fabrică Coca-Cola din Milton Keynes, Buckinghamshire (Marea Britanie), scrie DailyMail.

Se pare că omul era angajat temporar și lucra la unitatea respectivă de câteva luni. Evident, nu mai lucrează acum acolo.

Un martor a declarat: „Nu doar că am fost revoltat, dar e vorba și despre un risc major legat de igienă. Cine ar vrea pipi peste cutiile lor cu băutură?”. Well, not me!

„Pur și simplu este un comportament de neacceptat și nimeni nu înțelege de ce a făcut asta. Angajații au voie la pauze de toaletă; dacă chiar avea nevoie, putea pur și simplu să ceară voie”, a mai declarat sursa respectivă.

Pe de altă parte, unii angajați ar fi spus că oamenii din fabrica Coca-Cola au șters urina, după care și-au văzut de treabă.

Șefii unității respective au declarat că linia de producție nu a fost afectată de micul incident. Cu toate acestea, ar fi bine să vă spălați cutiile de suc, bere sau energizant înainte de folosire.

În caz că vreți să citiți știrea inițială despre cum a făcut bărbatul pipi pe Coca-Cola, la propriu, o puteți face în acest articol de la Dailymail.

În altă ordine de idei, un bărbat suține că vine din anul 2030 și că s-ar fi întâlnit și cu versiunea lui din 2070. Mai multe despre știrea asta de cacao poți citi AICI.

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.