15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Un brașovean a fost internat direct la psihiatrie după ce le-a arătat asta în loc de permis polițiștilor de la circulație

brasovean la psihiatrie
2 Comments

Un brașovean în vârstă de 44 de ani a crezut că, dacă le arată asta polițiștilor de la circulație, scapă de amendă, doar că a ajuns direct la psihiatrie.

Zicala „a spune beașoave” nu a fost niciodată mai potrivită ca în acest caz. Un brașovean a crezut că fentează oamenii legii, însă finalul a fost unul cu totul neașteptat.

Bărbatul a fost oprit de agenții de la circulație după ce au văzut că omul conduce o mașină cu plăcuțe de carton. După ce a oprit, primul șoc al polițiștilor a fost să afle că autoturismul era iradiat din ciculație.

După cum era firesc, oamenii legii i-au cerut permisul de conducere, doar că bărbatul nu posedă permis.

„La solicitarea polițiștilor de a se identifica, acesta nu a putut prezenta nici un act oficial”, a declarat reprezentanta Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

Au trecut și de acest șoc și oamenii legii i-au spus brașoveanului să trebuie să se legitemeze. Când i-au cerut actul de identitate și au văzut ce le arată șoferul… Dar mai bine priviți și vă minunați.

Astfel, bărbatul le-a arătat polițiștilor un act de identitate fals; asta după ce nu avea permis și mergea cu o mașină iradiată și numere din carton.

Drept urmare, oamenii legii au dispus preluarea mașinii și parcarea ei în curtea IPJ Brașov. Brașoveanul a fost dus la Psihitrie, unde a răma internat.

Conform sursei citate mai sus, „bărbatul ar face parte din categoria celor care contestă actele de identitate emise de stat. De altfel, în documentul fals prezentat polițiștilor scria „născut viu”.”

Astfel de persoane contestă CNP-ul oferit de stat pe motiv că le-ar fi spionate mișcările cu ajutorul Codului Numeric Personal.

Luna trecută, un bărbat care conducea o maşină fără permis şi îşi făcuse singur numere de înmatriculare pe care scria „suveran” le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Gorj, scrie digi24.

 

https://stiridecacao.ro/un-profesor-din-romania-s-a-facut-camatar-pentru-ca-s-a-saturat-sa-astepte-marirea-de-salariu/

 

https://stiridecacao.ro/o-pensionara-refuza-abonamentul-gratuit-la-transport-si-toti-cei-de-varsta-ei-ar-trebui-sa-i-urmeze-exemplul/

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

2 Comments

 • 8 iulie 2018 at 18:58
  costel titi

  masina ,,, IRADIATA ,, , mam , CE CULTURA !

  Reply
 • 29 septembrie 2018 at 23:31
  tri

  Creier iradiat, articol de cacat, jurnalist analfabet

  Reply

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.