15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Unde se află „Mica Elveție” a României. Locul cu cel mai curat aer din Europa se află în țara noastră

poiana marului
0 Comments

În caz că vrei să cauți locul cu cel mai curat aer din Europa, te sfătuim să rămâi tot în țară. Iată unde se află „Mica Elveție” a României, locul cu cel mai curat aer de pe continent.

”Mica Elveţie” a României. Localitatea din Banat care are cel mai curat aer din Europa, cu peisaje idilice”. Tilul acesta, de la Descoperă, nu a putut trece neobservat.

Așa am aflat că România, țara cunoscută mai mult pentru Transfăgășan, ascunde un loc incredibil.

Este vorba despre Poiana Mărului, localitate din vestul țării, aflată la 150 km de Timișoara. „Mica Elveție” a României se remarcă nu doar prin peisajele incredibile. Cei de la Business Magazin spun că aici se află și cel mai curat aer din Europa.

„Este foarte frumos, e un loc ideal pentru a te relaxa, are nişte peisaje idilice. Stelele se văd foarte bine, e frumos seara să te întinzi pe pătură şi să iei o sticlă de suc sau de vin, meditezi un pic, e foarte relaxant. Recomand!”, declara un turist pentru digi24.

Vrei să te convingi cu ochii tăi și cu nasul tău de cele spuse despre Poiana Mărului? Locul idilic te așteaptă.

Acolo ai la dispoziție 11 pensiuni unde să te cazezi și, din cele spuse pe net, oamenii sunt minunați.

„O cameră nu costă mai mult de 150 de lei, iar turiştii au la dispoziţie piscine, terenuri de sport şi, bineînţeles, mâncare tradiţională. Pentru un prânz gazdele cer între 30 şi 50 de lei”, mai sciu cei de la Descoperă.

„Clientul nostru, stăpânul nostru, dar în acelaş timp şi prieten. Şi nu e o zicală, foarte mulţi turişti care au venit aici am rămas prieteni şi au revenit sau doar am rămas prieteni cu ei”, declară Dragoş Curelea, proprietarul unei pensiuni, coform Descoperă.

Așadar, dacă vrei un loc cu cel mai curat aer din Europa și peisaje ca-n filme, „Mica Elveție” a României este locul perfect.

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.