15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Unui pedofil i-a fost amânată pedeapsa pentru a putea merge în vacanță cu familia, iar lumea se întreabă cum e posibil

pedofil pedeapsa amanata
0 Comments

Un pedofil a putut merge liniștit în vacanță cu familia, înainte de a fi pronunțată o decizie în procesul său. Iar asta grație judecătoarei care a amânat sentința pentru ca bărbatul să poată merge liniștit în voiaj.

Kristopher Cook, un bărbat de 24 de ani, este un pedofil ce era judecat pentru că ar fi încercat să aibă relații sexuale cu un copil. Cu toate acestea, tânărul a primit o amânare a pedepsei pentru a se bucura de vacanță alături de familie.

Fapta pentru care a fost judecat în Marea Britanie se „răsplătește” cu până la 14 ani de închisoare. Doar că bărbatului i-a fost transmis de către judecătoarea procesului că este liber; liber să se bucure de vacanța alături de familie, pentru care plătise deja. La întoarcere abia se va afla cât ar putea sta tânărul pedofil după gratii.

 

Cook, de altfel, a și recunoscut că a încercat să aibă relații sexuale cu un minor sub 16 ani. Cu toate acestea, sentința va fi dată cu o săptămână mai târziu. Mulți consideră acest gest din partea judecătoarei de caz drept o palmă la adresa justiției.

„Ce mesaj transmite acest lucru victimelor?”, se întreabă un membru al Dark Justice, un grup ce „vânează” pedofili.

„I-a fost transmis să meargă și să se simtă bine, când victimelor le-au fost distruse viețile. A comis o infracțiune, să plătească! Nu să meargă în vacanță”, a mai scris cineva pe grupul respectiv, conform DailyMail.

Bărbatul de 24 de ani a fost avertizat de către judecătoarea cazului că îl așteaptă închisoarea , dar apoi a fost de acord să amâne sentința. Motivul? Cererea apărării, în care se spunea că bărbatul pedofil are deja cumpărată o vacanță.

„Nu ar trebui să conteze că a fost cumpărată deja. Dacă a comis o infracțiune, n-ar trebui să conteze mai mult decât că a plătit deja pentru o vacanță?„, se întreabă un alt utilizator Dark Justice.

Judecătoarea crede însă altceva. „Te eliberez pe cauțiune pentru a putea merge în acea vacanță cu familia. Este posibil să primești niște ani de închisoare”, a spus judecătoarea.

Credeți că a procedat corect judecătoarea?

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.