15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

Vești proaste pentru homofobi: Nimeni nu este 100% heterosexual – STUDIU

nimeni nu este heterosexual
1 Comment

Vestea asta va pica fix ca un trăznet pentru susținătorii unor coaliții, dar se pare că nimeni nu este heterosexual, arată un nou studiu (condus sub influența Satanei, evident).

Nimeni nu este heterosexual în proporție de 100%. Din ce în ce mai mulți oameni se definesc ca fiind „mai mult heterosexual”.

În timp ce multe culturi promovează heterosexualiatea ca normă, un cercetător de la Universitatea Cornell a descoperit că cei mai mulți oameni sunt atrași de ambele sexe, notează DailyMail.

Cercetarea aduce în discuție și definirea strictă a sexualității. Aceasta induce ideea de a o defini ca pe un spectru și nu pe categorii.

Ritch C Savin-Williams, cel care a condus studiul, este un psiholog specializat în studiul genurilor. El avertizează că ne vom întâlni tot mai mult cu conceptul de bisexualitate, mai ales la bărbați.

În cartea sa, Mostly Straight: Sexual Fluidity Among Men , acesta arată că generațiile tinere sunt tot mai deschise în a-și lărgi orizonturile sexuale.

Psihologul a intervievat 40 de bărbați pentru carte. Aceștia susțin că sunt heterosexuali, însă legăturile lor cu alți bărbați spun altceva.

Savin-Williams a examinat și voluntari (bărbați și femei), pentru studiul său conform cărui nimeni nu este heterosexual 100%, publicat în  Journal of Personality and Social Psychology.

Aceștia au fost invitați să vizioneze filme pentru adulți cu bărbați și femei, pentru a le fi măsurate dilatarea pupilelor, un indicator de incitare sexuală.

Dilatarea pupilelor în cazul femeilor s-a petrecut atunci când au văzut bărbați cu femei și femei cu femei. În cazul bărbaților acest lucru s-a întâmpat atunci când au vizionat clipuri cu femei în timp ce se excitau reciproc; surpriză, dar și cu bărbați ce făceau aleași lucru, indiferent de preferințele sexuale declarate anterior.

„Obișnuiam să credem că bisexualitatea era un fenomen întâlnit doar la femei”, a declarat cercetătorul, conform DailyMail.

Într-un studiu anterior, Savin-Williams descoperise că maximum 11% dintre adulți au au avut sentimente legate de același sex.

Cu toate acestea, psihologul crede că acest număr nu exprimă absolut deloc numărul de oameni fluizi în ceea ce privește sexualitatea lor.

Mai degrabă, spune Savin-Williams, este vorba despre societatea în care trăim. Spune că această fluiditate sexuală este întâlnită doar la femei, ceea ce-i face pe bărbați reticenți să-și exprime adevăratele sentimente.

„Bărbaților le-a fost băgat atât de mult c…t în cap, încât dacă un bărbat este atras sexual de bărbați, acesta nu va recunoaște niciodată”, a mai spus cercetătorul.

Previous
Next
Narcis

Narcis Rosioru, Jurnalist

1 Comment

  • 6 august 2018 at 18:13
    Ciprian

    Am o veste proasta pentru cei care au scris articolul! Mi-e chiar nu-mi plac barbatii chiar deloc. Asa mi-s de dragi femeile ca ma bucur ca nu-s femei ca eram lesbi, pe cuvant!

    Reply

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.