15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://stiridecacao.ro 300

VIDEO – Doi câini se ajută cum oamenii nu o vor face niciodată

doi caini
0 Comments

Ne place să credem să suntem superiori tuturor formelor de viață din jurul nostru. Întâmplarea următoare, în care doi câini se ajută cum oamenii nu o vor face niciodată, ar trebui să ne dea de gândit.

Un video în care arată cum doi câini se ajută la nevoie a strâns milioane de vizualizări, devenind viral pe social media.

Imaginile arată cum un un câine alb de talie mică se chinuie să treacă printr-un gard de pe un zid din orașul mexican San Luis de Potosi, fiind în cele din urmă ajutat de un ciobănesc german.

Clipul a fost filmat de o femeie ce a declarat, conform DailyMail, că cele două patrupede sunt vecini și parteneri de joacă în același timp.

În imagini se vede cum un cățel de talie mică încearcă inițial să se strecoare prin gard. Rămâne însă blocat, cu picioarele din spate atârnate pe zid, în timp ce mergea la prietenul său mai mare.

Cea care a filmat totul a declarat: „petrec mult timp în zona aceea și am văzut cum câinele mare a sărit în ajutorul celui mic și mi s-a părut ciudat. Este frumos să vezi că și câinii se iubesc între ei și se ajută.”

Ciobănescul german, pe numele său Bunny (Iepuraș), locuiește în casa din videoclip; celălalt patruped, Malik, locuiește în zonă și vine des în vizită la prietenul său necuvântător.

  VIDEO – Doi câini se ajută cum oamenii nu o vor face niciodată

Câți dintre oamenii pe care îi cunoașteți ar fi făcut la cel ca ciobărnescul german din videoclipul de mai sus?

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.